تخمههاي كدو تنبل تخمههايي پهن و بيضي شكل هستند كه طعمي آجيلي و اندكي شيرين دارند.
شما ميتوانيد اين تخمههاي كرمرنگ را از درون كدو تنبل درآوريد، از گوشت نارنجيرنگ اطرافشان جدايشان كنيد، آنها را آبكشي كنيد و با روشهاي گوناگون از جمله جوشاندن يا تف دادن مغز به رنگ سبز زيتوني اين تخمهها از درون پوستشان در آوريد.
راه سادهتر اين است كه تخمههاي مغز شده آماده را بخريد.
تخمههاي كدو يكي از بهترين منابع طبيعي منيزيم هستند، مادهاي معدني كه براي حفظ فشار خون ما در حد طبيعي مهم است. تخمه كدو همچنين منبع خوبي براي چند ماده معدني ديگر، چربيهاي اشباع نشده و فيبر است.
براي دريافت فيبر بيشتر ميتواند تخمهها كدو تنبل را با پوستشان هم بخوريد: اندكي روغن زيتون آغشته كنيد، آنها را روي كاغذ شيرينيپزي بگذاريد و براي ۳۰ تا ۴۰ دقيقه در دماي ۱۵۰ درجه در فر بگذاريد.
همچنين ميتوانيد مغز تخمه كدو مغز شده را اندكي تف دهيد و به همراه سالاد، سوپ، نان و غلات بخوريد.